На Закарпатті аварійні відключення - у двох районах

На Закарпатті аварійні відключення - у двох районах

Укрінформ
На Закарпатті застосовані графіки аварійних відключень електрики - знеживлені Рахівщина та Тячівщина. Також застосовані графіки погодинних відключень.

Про це у Телеграмі повідомила Ужгородська міська рада, передає Укрінформ.

«24 листопада на Закарпатті застосовані: графіки погодинних відключень, усі 10 черг графіків аварійних відключень. І черга Спеціального графіка аварійних відключень – були повністю знеживлені Рахівщина та Тячівщина», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ці графіки застосовані вночі за спеціальним розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго».

Населення області попередили, що через різні об’єктивні причини (відсутність зв’язку, повітряні тривоги тощо) терміни застосування Графіків погодинних відключень можуть бути змінені.

Читайте також: Українські АЕС до вечора почнуть видавати потужність - Міненерго

У міськраді звернулися до мешканців з проханням у період відсутності електроенергії подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

«Диспетчери та інженери докладають всіх можливих зусиль для відновлення роботи енергосистеми України», - запевнили у міськраді.

Як повідомлялося, через масовану ракетну атаку рф по об’єктах критичної інфраструктури України запроваджені стабілізаційні відключення електрики та введені відповідні Графіки її подачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-