Через проблеми з електрикою в Україні запізнюються понад 80 потягів

Через проблеми з електрикою в Україні запізнюються понад 80 потягів

Укрінформ
Станом на ранок 24 листопада 95 пасажирських потягів АТ "Укрзалізниця" продовжують рух, із них 81 потяг запізнюється на понад годину.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"Станом на 9:00 ранку 95 наших потягів попри все продовжують рух. Через знеструмлення великої частини мережі 81 з них має затримку понад годину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поїзд №711 Краматорськ-Київ затримується на 12 год. 51 хв., поїзд №749 Київ-Ужгород з групою вагонів Київ-Відень - на 11 год. 8 хв., поїзд №17 Харків-Ужгород - на 11 год. 4 хв., поїзд №119 Запоріжжя-Львів - на 10 год. 58 хв. та поїзд №3 Запоріжжя-Ужгород - на 10 год. 17 хв.

У компанії пояснюють, що технічно найскладніші затримки - це Інтерсіті+, опалення яких залежить від електромережі. Ці поїзди екіпірувані термоковдрами. Проте 24 листопада 2 маршрути - на Краматорськ (712) та на Дніпро (732) - були під'єднані до потягів далекого слідування з автономними системами опалення.

Міжнародні партнери Укрзалізниці надають компанії виділені локомотиви, щоб забезпечити стикування та будуть допомагати українцям, що прибувають на їхні вокзали;

На вокзалах розгорнуті хаби з чаєм, кавою, гарячим харчуванням від World Central Kitchen, дитячими кімнатами, зонами підзарядки та відпочинку.

Укрзалізниця нагадує, що пасажирів, які за форс-мажорних обставин не встиг на свої рейси, з тим же квитком саджають на наступний рейс того ж напрямку.

Читайте також: Ще трьом областям повернули електрику, на Дніпропетровщині підключили 50% споживачів

Як повідомляв Укрінформ, через атаки рф на енергетичну інфраструктуру 23 листопада були знеструмлені залізничні ділянки у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Львівській, Вінницькій, Сумській та Харківській областях.

Через перебої з електропостачанням приміські пасажирські поїзди курсуватимуть з відставанням від графіка. Низка електричок була скасована. Для руху поїздів будуть задіяні дизельні тепловози.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-