В Україні завтра переважно без опадів, подекуди туман та ожеледиця

В Україні завтра переважно без опадів, подекуди туман та ожеледиця

Погода
Укрінформ
У середу, 23 листопада, в Україні збережеться хмарна погода з туманами та ожеледицею на дорогах, в окремих областях - мокрий сніг і дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

“23 листопада хмарно. Вночі у східних та південно-східних, вдень у західних, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях мокрий сніг та дощ, вранці та вдень у більшості західних областей ожеледь; на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці у західній та південній частинах туман. На дорогах, крім південної частини та більшості центральних областей, місцями ожеледиця”, - йдеться у повідомленні.

Температура повітря в західних, північних та більшості центральних областей вночі становитиме 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на решті території вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла, на крайньому півдні 8-13°.

Читайте також: У режимі відключень світла доведеться жити щонайменше до кінця березня - Yasno

У Києві та Київській області 23 листопада хмарно, без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі у столиці 2-4° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

В наступні два дні, 24-25 листопада, в Україні хмарно, у західних, північних, центральних областях вночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, на Одещині та Миколаївщині дощ, вдень невеликі опади переважно у вигляді дощу; на решті території без опадів.

Вночі та вранці на Правобережжі місцями туман, у західних, північних та центральних областях на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

Температура у західних, північних та східних областях вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла; в центральних (25 листопада і у східних) областях вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°; на півдні країни вночі 4-9° тепла, вдень 7-12° (в Криму до 16°).

Читайте також: В ООН створять фонд фінансування втрат від зміни клімату — підсумок саміту в Єгипті

У столичному регіоні 24-25 листопада хмарно, вночі помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Температура у Києві вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; по області вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

Впродовж 26-27 листопада в Україні очікується невеликий мокрий сніг та дощ, лише у південних областях, 27 листопада і в Карпатському регіоні без опадів. Температура у західних та північних областях вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, на решті території вночі та вдень 0-6° тепла, вдень 26 листопада на півдні 3-9° тепла, в Криму до 11°.

У Києві 26-27 листопада невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-