Вілкул хоче скоротити комендантську годину в Кривому Розі

Вілкул хоче скоротити комендантську годину в Кривому Розі

Укрінформ
У Кривому Розі найближчим часом планують скорегувати заходи безпеки, зокрема зменшити комендантську годину.

Такими планами Телеграмі поділився очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Те, що я зараз скажу, буде не з завтрашнього дня. Це буде введено - я скажу дати потім - після погодження з головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентином Михайловичем Резніченком. Перше. Скорочення комендантської години. Була з 22:00 до 5:00, а зробити з 23:00 до 5:00", - написав він.

Також планується скасувати заборону на продаж алкоголю в Інгулецькому районі та деяких громадах Криворізького району. "Іде Новий рік, новорічні свята, і заклади громадського харчування також повинні працювати", - зазначив Вілкул.

Читайте також: У Львові скоротили тривалість комендантської години

За його словами, центральну ялинку в парку Героїв і велику ялинку на проспекті Поштовому встановлювати не будуть, але в районах можуть бути невеличкі ялинки.

Очільник Кривого Рогу також зауважив, що безпекова ситуація в місті анітрохи не гірша, ніж, наприклад, у Києві.

"Тобто, залишається лише загроза ракет та дронів-камікадзе, ну в нас іще далекобійного РСЗВ типу "Смерч" та "Торнадо". Тому я пропоную зробити як у Києві - після новорічних канікул дозволити школам, дитячим садочкам, ДЮСШ, музичним школам, Палацам культури та іншим закладам перейти в режим офлайн. Але лише тим, у кого є сховища та укриття", - пояснив міський голова.

Читайте також: Навіть після звільнення Херсона ворог зможе обстрілювати Кривий Ріг - Вілкул

Він уточнив, що шляхом голосування батьків кожний заклад чи клас самостійно вирішують який режим роботи обрати - онлайн чи офлайн.

"До речі, з завтрашнього дня я орієнтовно на тиждень піду на обстеження та лікування. На жаль, є певні проблеми після акубаротравми, отриманої ще у квітні місяці в Нововоронцовці", - додав Вілкул, запевнивши, що постійно перебуває на зв’язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-