Дніпро передало Херсону комунальну техніку та гумдопомогу

Дніпро передало Херсону комунальну техніку та гумдопомогу

Фото, відео
Укрінформ
Міська рада Дніпра передає Херсону три одиниці комунальної техніки та гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Херсонська міськрада, передає Укрінформ.

«Через те, що в Херсоні після звільнення відсутня майже вся комунальна техніка, від Дніпра передали в Херсонську військову адміністрацію три комунальні спецмашини у постійне користування... Це і техніка для проведення аварійних робіт на водопровідних мережах, перевезення будь-яких матеріалів. Ворога потрібно перемагати гуртом і допомагати одне одному, як свого часу нашому місту допомогли з автобусами», - прокоментував заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик.

Зазначається, що ініціатива належить міському голові Дніпра Борису Філатову.

Дніпровська міськрада передала визволеному Херсону самоскид КрАЗ, аварійно-відновлювальну машину, екскаватор-навантажувач. Усі машини пройшли технічний огляд і мають належний експлуатаційний стан для роботи у зимовий період.

Читайте також: У деокупованому Бериславі з’явився український мобільний зв’язок

Окрім цього, як повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у Телеграмі, у звільнений від російських загарбників Херсон доставили гуманітарну допомогу і техніку із Дніпропетровської області.

"Продовжуємо допомагати нашим херсонцям. Сьогодні доставлено гуманітарну допомогу та техніку з Дніпропетровщини", - зазначив Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Миколаївська, Одеська та Дніпропетровська області визначені основними регіонами, які допомагатимуть Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-