На тимчасово окупованих територіях загарбники мінують мережі мобільного зв’язку

На тимчасово окупованих територіях загарбники мінують мережі мобільного зв’язку

Укрінформ
В Центрі протидії дезінформації повідомили які дезінформаційні та маніпулятивні кампанії відбуваються на тимчасово окупованих територіях 17 листопада.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє ЦПД при РНБО.

Так, в Запорізькій області ворог не полишає спроб насадження своєї та знищення української культури на ТОТ України. В Енергодарі вилучені всі підручники з історії України для подальшого їх знищення.

У Каховському районі Херсонської області ворог посилив фільтраційні заходи після вогневого ураження його позицій. У самій Каховці загарбники мінують об’єкти інфраструктури та знищують вежі мобільного зв’язку.

16 листопада, в Маріуполі пролунало кілька вибухів. За даними ЦПД, частина вибухів була результатом розмінування. Однак загарбники масово поширюють в місті плітки про «прильоти» і звинувачують в обстрілах Україну.

В Луганській області окупаційна «влада» створила «реєстр маневрового житлового фонду». Людей вже ознайомили з переліком квартир, що «сподобалися» ворогу, додають у ЦПД. Власники квартир повинні пройти спеціальну процедуру, щоб відмовитись від внесення квартир до цього реєстру.

Читайте також: У Каховці росіяни мінують об’єкти інфраструктури та знищують вежі зв’язку

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. 21 вересня путін оголосив початок мобілізації 300 тисяч резервістів. 30 вересня він підписав документи про «приєднання» до складу рф маріонеткових утворень «днр», «лнр», а також захоплених російською армією територій Херсонської та Запорізької областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-