На Харківщині відновили електропостачання для 800 тисяч споживачів

На Харківщині відновили електропостачання для 800 тисяч споживачів

Укрінформ
На Харківщині відновили електропостачання для більш ніж 800 тис. споживачів, ще біля 100 тис. залишаються без світла.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалися близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області. Станом на ранок електропостачання відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів”, - ідеться в повідомленні.

За даними голови ОВА, поки без електропостачання залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.

В області ворог продовжив обстріли, минулої доби госпіталізували одну постраждалу людину.

“Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Є руйнування приватних будинків, господарчих споруд, сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі з вибуховою травмою госпіталізовано жінку 73 років”, - поінформував Синєгубов.

Читайте також: Унаслідок ракетних ударів 10 мільйонів українців залишились без електрики – Президент

На лінії зіткнення ЗСУ ведуть бої з загарбниками.

Як повідомлялося, у вівторок ворог завдав 6 ракетних ударів із комплексів С-300 по місту Харків і Чугуївському району, в результаті чого є пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури. Без постраждалих.

росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із більш ніж 90 запущених росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-