У Херсоні біля вокзалу працюватиме публічна точка доступу Wі-Fі

У Херсоні біля вокзалу працюватиме публічна точка доступу Wі-Fі

Укрінформ
У Херсоні з 15 листопада біля залізничного вокзалу запрацює публічна точка доступу до Wі-Fі.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"Біля залізничного вокзалу від завтра працюватиме публічна точка доступу до wi-fi. У цьому місці зв’язатися зі своїми рідними херсонці можуть з 09:00 до 17:00", - зазначив очільник ОВА.

За його словами, нині у Херсоні відновлено роботу базової станції Vodafone біля Святодухівського собору у Суворовському районі. У радіусі 10 кілометрів працює мобільний зв’язок та інтернет.

У центрі міста, на площі Свободи, функціонує пересувна базова станція Київстар. У радіусі 2 кілометрів є голосовий зв’язок. Станція функціонує цілодобово, з 17:00 до 19:00 - технічна перерва.

Читайте також: У Херсон доставили гуманітарну допомогу від міжнародних організацій

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що Херсон повертається під контроль України.

12 листопада в Офісі Президента поінформували, що в Херсоні та області вже розпочали роботу начальник обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, співробітники Національної поліції та Служби безпеки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-