У поліції розповіли про відновлення роботи в деокупованих районах Харківщини

У поліції розповіли про відновлення роботи в деокупованих районах Харківщини

Укрінформ
Підрозділи поліції поновили роботу в деокупованих районах Харківщини: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському та інших.

Про це повідомляє в Телеграмі відділ комунікацій ГУ НП в області, передає Укрінформ.

«Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях. Співробітниками поліції забезпечується публічна безпека та порядок на дев'яти напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівники вибухотехнічної служби обстежили територію загальною площею 1878 га. Вилучено 25 948 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4019.

Читайте також: На Херсонщині й Харківщині цивільні підірвалися на мінах

Водночас працівники слідчо-оперативних груп щодня фіксують наслідки обстрілів з боку російської федерації. За минулу добу, 12 листопада, правоохоронці опрацювали та зафіксували понад 20 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж.

На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3600 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 65 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-