Із Донеччини за минулу добу евакуювали ще 298 цивільних

Із Донеччини за минулу добу евакуювали ще 298 цивільних

Фото
Укрінформ
За минулу добу, 11 листопада, рятувальники надали допомогу та вивезли з небезпечних населених пунктів Донецької області 110 цивільних, ще 188 людей евакуювала поліція.

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«За минулу добу особовим складом Головного управління ДСНС України надано допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги та автобуси в м. Бахмут, м. Покровськ 24 особам; а під час евакуації в Покровському районі надана допомога 86 особам, з них 8 дітей та 2 особи з обмеженими фізичними можливостями. За допомогою поліції 11 листопада було евакуйовано 188 людей», - йдеться у повідомленні.

В ОВА нагадали, що з 2 листопада на Донеччині розпочалась безкоштовна евакуація тепер до територіальних громад Тернопільської області, куди ходить безкоштовний евакуаційний потяг.

Читайте також: росіяни за добу випустили через блокпост у Василівці лише 227 осіб

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами з боку військ рф, у регіоні проблеми з енерго-, тепло- та водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживало 1 млн 670 тис. осіб, виїхало понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-