У Запорізькій ОВА пропонують містянам відмовитись від ялинки на центральній площі

У Запорізькій ОВА пропонують містянам відмовитись від ялинки на центральній площі

Укрінформ
Очільник Запорізької обласної запропонував мешканцям Запоріжжя відмовитись цього року від встановлення ялинки на центральній площі міста, а встановити ялинки у дворах.

Про це в Телеграмі написав Олександр Старух, передає Укрінформ.

"Побачив, що мої колеги проводять опитування в соцмережах, чи потрібно цього року встановлювати різдвяні ялинки на площах в містах та селах. Результати відрізняються, але тенденція вже зрозуміла. І влада, і люди у своїй більшості побоюються, що, скориставшись скупченням людей, ворог по ньому вдарить.Так, це можливо. Навіть більше - імовірно", - йдеться у дописі.

Він запропонував встановити сотні ялинок у дворах.

"Керівники громад, керуючих кампаній, ОСББ, ... - всі разом облаштовували бомбосховища, збирали допомогу нужденним, багато зробили разом. Може зробимо разом і свято. Подумайте, трохи часу ще є", - написав він.

Читайте також: Доля ялинки в Києві залежить від безпекової та енергетичної ситуації - КМДА

Кілька днів в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв провів опитування в соцмережах щодо необхідності встановлення міської ялинки. Відповіді містян розділились майже порівну.

Як повідомляв Укрінформ, у КМДА наголосили, що питання щодо встановлення новорічної ялинки у столиці вирішуватиметься ближче до кінця листопада з урахуванням безпекової та енергетичної ситуації.

Електронна петиція №11449 на сайті Київської міської ради щодо недоцільності встановлення новорічної ялинки у Києві набрала необхідну кількість голосів для розгляду місцевою владою.

Фото: Анатолій Куртєв, ТГ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-