Випускників шкіл з «лнр» не допустять до російського держіспиту - Луганська ОВА

Випускників шкіл з «лнр» не допустять до російського держіспиту - Луганська ОВА

Укрінформ
Загарбники планують ще п’ять років не допускати до російського єдиного державного іспиту випускників шкіл так званої «лнр».

Як передає Укрінформ, про це Луганська ОВА повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що, за планами загарбників, російський єдиний державний іспит не буде введено як обов’язковий на тимчасово захоплених територіях України найближчі п’ять років. А це унеможливлює вступ абітурієнтів до вищих навчальних закладів рф на загальних умовах.

В ОВА також інформують про складну ситуацію в Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Проблему з виконанням обіцянок, які загарбники давали напередодні псевдореферендуму, взяли під контроль у Луганську.

Читайте також: У Сєвєродонецьку житловий фонд зруйнований на 80% - Гайдай

«Втім, у Лисичанську навіть після цього не знайшли грошей, які зникли раніше. Замість компенсації за житло людям надали в користування пункт тимчасового розміщення. Його відкрили лише в середині листопада для 300 осіб. Де проживали ці люди останні пів року, де і як зимуватиме решта постраждалих лисичан, яких тисячі, поки ще невідомо», - сказано в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому російськими військами Сєвєродонецьку Луганської області діти отримують завдання на подвір’ях шкіл один раз на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-