Харків не перетворився на місто-привид, а багато харків’ян повернулися додому – Жадан

Харків не перетворився на місто-привид, а багато харків’ян повернулися додому – Жадан

Укрінформ
Попри постійні обстріли Харків не перетворився на місто-привид, там працюють комунальні служби і багато людей вже повернулися додому.

Про це у Житомирі під час спілкування з журналістами сказав письменник, перекладач, музикант, волонтер Сергій Жадан, передає кореспондент Укрінформу.

«Харків тримається, Харків живе, Харків зовсім не справляє враження міста-привида. Там працюють всі комунальні служби. Дуже багато харків’ян повернулися і вони страшенно чіпляються за цю можливість нормального життя. Вдень, коли не дивитися на розбиті будинки і не слухати повітряних тривог, складається враження, що це приємне, симпатичне місто, де живуть усміхнені люди. Так і є», - зазначив Жадан.

За його словами, місто дуже понівечене, але там немає критичних проблем зі світлом, інтернетом та водою.

Читайте також: У Харкові зупинялось метро через нестачу напруги

«У Харкові аж не так усе погано. Комунальні служби працюють і я, в принципі, думаю, що порівнюючи з іншими містами, навіть із Києвом у нас все більш-менш нормально», - додав Жадан.

У Житомирі сьогодні відбудуться поетичні читання Мар’яни Савки та Сергія Жадана «Червоне і чорне». За зібрані кошти митці придбають евакуаційний транспорт для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-