У Запоріжжі продовжує руйнуватися багатоповерхівка, в яку влучила ворожа ракета

У Запоріжжі продовжує руйнуватися багатоповерхівка, в яку влучила ворожа ракета

Укрінформ
У Запоріжжі 9-поверховий будинок, в який вночі 9 жовтня влучила ворожа ракета, продовжує зсуватись. Мешканці будинку у супроводі рятувальників заходять до квартир, аби забрати речі.

Про це в Телеграмі повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Через значні руйнування будинку та його аварійний стан, частина мешканців, які залишилися без даху над головою, тривалий час не мали змоги забрати із своїх квартир хоч якісь особисті речі. Минулого тижня люди нарешті отримали таку можливість, але не пройшло і доби, як у багатостраждальній девʼятиповерхівці виявили додаткове зміщення стіни і доступ людей до під’їзду знову було призупинено", - написав він.

Завдяки оперативній співпраці фахівців міської аварійно-рятувальної служби та приватному бізнесу, який надав ремонтні матеріали, буквально за один день зміщену стіну було укріплено.

Зараз люди знову отримали тимчасовий доступ до своїх осель. Учора і сьогодні вони, у супроводі рятувальників, заходять до своїх квартир та забирають звідти власне майно.

Читайте також: росіяни вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300

Раніше повідомлялось, що вночі 9 жовтня військові рф влучили у багатоповерховий будинок та приватний сектор. У багатоповерхівці під завалами знайшли щонайменше 12 загиблих людей. Поранено 53 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-