Дитяча надія: Завдяки абонентам Київстару придбане обладнання для трьох лікарень

Дитяча надія: Завдяки абонентам Київстару придбане обладнання для трьох лікарень

Укрінформ
Медичні заклади в Дніпрі та Львові отримали обладнання, придбане за проєктом «Дитяча надія», який ініціювали Київстар і платформа dobro.ua від Української біржі благодійності (УББ).

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі телекомунікаційного оператора.

«Майже за чотири роки існування «Дитячої надії» наші абоненти подарували шанс на життя тисячам хворих малюків. Завдяки невеликим SMS-пожертвам вдалося зібрати понад 12,5 млн гривень, а допомогу вже отримали 51 відділення українських лікарень», – прокоментувала Ганна Захараш, директор з корпоративних комунікацій Київстару.

Так, дитячою надією стали майже 220 тис. абонентів Київстару, 19 тис. з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям. Загалом для проєкту було відправлено більш як 690 тис. благодійних SMS.

Нещодавно на кошти від SMS допомогу отримали ще дві лікарні у Дніпрі. У цих медзакладах нині рятують не тільки маленьких пацієнтів регіону, а й вимушених переселенців різного віку із сусідніх областей.

Зокрема, до педіатричного відділення дитячої лікарні № 6 було придбано пристрій реєстрації ЕКГ з розхідними матеріалами та оновлено програмне забезпечення для холтерівського аналізу ЕКГ.

А «Регіональний медичний центр родинного здоров’я» ДОР (раніше – Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня) отримав портативний дефібрилятор Rescue LIFE 9 з функцією синхронізації та дитячими електродами.

Водночас за напрямом кардіологія нове обладнання отримала Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ». На зібрані кошти було придбано датчик секторний та датчик секторний до ультразвукового апарата. Це дозволить проводити більш точну діагностику кардіологічних захворювань у маленьких пацієнтів.

Ознайомитись із деталями та підтримати ініціативу «Дитяча надія» можна за посиланням.

Читайте також: Київстар передав 150 мільйонів на відновлення цифрової інфраструктури України

Як повідомлялось, від початку повномасштабної війни Київстар системно підтримує державу й суспільство. Мобільний оператор уже перерахував майже 104 млн грн на гуманітарну допомогу ЗСУ, лікарням, літнім людям та постраждалим від війни. Зокрема, кошти було передано до благодійних фондів «Повернись живим», «Твоя опора», Let`s help, міжнародних благодійних фондів «Карітас України» та «Українська біржа благодійності».

Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-