У Черкасах відключатимуть від електрики будинки, де не хочуть вмикати опалення

У Черкасах відключатимуть від електрики будинки, де не хочуть вмикати опалення

Укрінформ
У Черкасах голів ОСББ попередили про відключення від електропостачання в разі подальшого зволікання з підключенням тепла, бо це може призвести до аварії в енергетичній системі.

Про це під час пресконференції заявив директор КП "Черкаситеплокомуненерго" Павло Карась, передає кореспондент Укрінформу.

"Нині надскладна ситуація в електроенергетиці. Я не розумію позицію тих керівників ОСББ, які досі не увімкнули опалення в будинках. Це економія, яка завдає колосальної шкоди всьому місту. Один непідключений будинок бере стільки електричної енергії, як усе вуличне освітлення. Люди не сидять у холоді. Вони вмикають обігрівачі, кондиціонери, споживаючи велику кількість електроенергії. Міська влада дає 2 листопада останній день, щоби вони терміново увімкнули опалення. Будинки, які цього не зроблять цього, будуть обмежені в електропостачанні. В нас немає іншого виходу. Все місто не повинно залежати від недолугих дій окремих керівників ОСББ, які буцімто щось економлять", — сказав Карась.

Читайте також: Тепло в оселях по-німецьки: українцям це все відомо

Директор КП "Черкаситеплокомуненерго" закликав бюджетні установи, які не подали документи на підключення тепла, негайно зробити це. Місто готове увімкнути його всім.

Як повідомляв Укрінформ, учора, 1 листопада з метою економії електроенергії в Черкасах не вийшли на маршрути тролейбуси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-