Цивільне населення закликають евакуюватися з Авдіївки

Цивільне населення закликають евакуюватися з Авдіївки

Укрінформ
Авдіївку на Донеччині загарбники обстрілюють кожного дня, також ворог не полишає спроб наступу, але військові ЗСУ тримаються. Цивільне населення вкотре закликають виїхати із міста.

Про це у Фейсбуці у своєму відеозверненні повідомив керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає Укрінформ.

«Перше листопада. 251-й день нашого супротиву цій кацапській навалі. Ситуація по місту дуже напружена, дуже складна. Всі ви бачите зведення щодоби, що відбувається на нашому напрямку. На жаль, орки не полишають спроб наступати навіть по кілька десятків разів на добу, спроб штурмових дій. Але їм нічого не вдається. Наші хлопці тримаються, відбиваються», - сказав Барабаш.

Він зазначив, що в місті, попри постійні обстріли, залишаються ще близько двох тисяч цивільних.

«Місто наше клепають кожного дня, розбивають… Вже десятки тисяч прильотів по місту за час «повномасштабки». На жаль, люди ще сидять, ще не їдуть. Трошки менше двох тисяч мешканців у місті, але ж зима попереду. І я вкотре хотів би наголосити стосовно евакуації – треба виїжджати», - заявив керівник ВЦА.

За його словами, для тих мешканців міста, які не хочуть виїжджати за межі Донецької області, є можливість наразі виїхати до більш безпечних громад регіону - наприклад, до Покровської, Мирноградської, Добропільської та інших декілька громад, в яких є світло, вода, де буде тепло.

«Такі локації визначені. Тож, хто має бажання, записуйтесь через соцзахист на евакуацію», - наголосив Барабаш.

Читайте також: За добу росіяни вбили ще трьох жителів Донеччини

Як повідомлялось, в Авдіївці, що на Донеччині, не залишилось жодного не пошкодженого обстрілами будинку.12 жовтня вранці ворог обстріляв з танків та реактивних систем центральний ринок міста, семеро мирних жителів загинули, 12 були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-