У Харкові нестабільно працює метро, інтервали збільшили до 20 хвилин

У Харкові нестабільно працює метро, інтервали збільшили до 20 хвилин

Укрінформ
У Харкові через проблеми в енергомережі від ранку нестабільно працює метрополітен, наразі інтервали руху поїздів збільшили до 20 хвилин.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба КП “Харківський метрополітен”, передає Укрінформ.

“Рух Холодногірсько-заводською лінією Харківського метрополітену відновлено. На цей час інтервали руху поїздів лініями метрополітену тимчасово складатимуть 20 хвилин. Також інформуємо, що через нестабільну ситуацію у мережі обленерго можливі тимчасові труднощі з перевезенням пасажирів лініями метрополітену”, - йдеться у повідомленні.

Рух поїздів сьогодні припинився біля 8.45. Близько десятої години відновився рух Олексіївською та Салтівською лініями.

Читайте також: Столичний метрополітен із 1 листопада збільшить інтервал руху поїздів

Як повідомлялося, 31 жовтня близько 8-ої ранку ворог завдав ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району ракетами комплексу С-300, які запустили з російського Бєлгорода. Було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури. За даними обласної прокуратури, на місці влучання у Чугуївському районі отримав контузію 51-річний чоловік.

Внаслідок ракетних ударів без електроенергії залишилися майже 140 тис. абонентів у Харкові та області. Більшість підключили до вечора. В обласному центрі вдень не працювало метро та наземний електротранспорт.

Читайте також: У Черкасах зупинилися тролейбуси

Внаслідок знеструмлення обладнання в деяких населених пунктах області та частині Харкова не було води. Також через недостатню напругу призупинили роботу котельні в Харкові та Чугуєві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-