Укренерго обмежує електропостачання у Києві та семи областях

Укренерго обмежує електропостачання у Києві та семи областях

Укрінформ
НЕК "Укренерго" о 06:00 надало обленерго обсяги для застосування графіків аварійного відключення споживачів у Києві та низці областей України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"Для усунення наслідків атак терорашистів сьогодні, у вівторок 1 листопада, з 06:00 Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання всіх категорій споживачів у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго наголосили, що тимчасові контрольовані обмеження всіх категорій споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, підтримати стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян.

Читайте також: Киянам повністю повернули світло і воду - Кличко

Як повідомлялося, зранку 31 жовтня російські війська вчергове завдали масованого удару по об’єктах енергосистеми кількох областей України. Частину ракет збила ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-