Унаслідок ракетних ударів по Харківщині постраждав цивільний

Унаслідок ракетних ударів по Харківщині постраждав цивільний

Укрінформ
У Чугуївському районі на Харківщині внаслідок ракетних ударів, завданих військами рф уранці, постраждала одна людина.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

“За даними слідства, 31 жовтня близько 8:15 ранку російські військові здійснили ракетний обстріл Харкова та Чугуївського району. У результаті пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури. На місці влучання у Чугуївському районі отримав контузію 51-річний чоловік”, - ідеться в повідомленні.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як розповів в ефірі телемарафону “Єдині новини” голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, загарбники вранці запустили з Бєлгорода по Харківщині п’ять ракет.

“Сьогодні зранку було п’ять ракетних ударів, це місто Харків та область. Ворог цілив по об'єктах критичної інфраструктури щодо енергоживлення. Зараз ми аналізуємо наслідки, аби оперативно відновити електропостачання та мережі”, - сказав керівник області.

Крім того, він нагадав, що від сьогодні на Харківщині почалися планові відключення за 12-ма чергами.

“Хоча місто Харків досить значно економить електроенергію, зокрема, обласний центр і область від 24 лютого знаходиться в режимі світломаскування (взагалі не вмикається вуличне освітлення - ред.), однак ми розуміємо, що знаходимося в загальній енергомережі”, - сказав Синєгубов.

Читайте також: У містах Харківщини виникли перебої з водою через удари по об'єктах інфраструктури

Як повідомлялося, сьогодні близько 8-ої ранку ворог завдав ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району ракетами комплексу С-300, які запустили з російського Бєлгорода. Пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури. В ОВА попередили, що можливі перебої зі світлом. Внаслідок знеструмлення обладнання в деяких населених пунктах області та частині Харкова немає води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-