В ОП анонсували жорсткіші обмеження електроенергії в центральних областях України

В ОП анонсували жорсткіші обмеження електроенергії в центральних областях України

Укрінформ
Після нічних обстрілів загарбників енергетики змушені вводити жорсткіші обмеження в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях, які регулюватимуться залежно від поточної ситуації в енергосистемі.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Щоб не допустити повного знеструмлення центрального регіону, енергетики змушені вводити жорсткіші обмеження. Величина необхідного обмеження електроенергії в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі", - зазначив він.

Читайте також: Через нічні обстріли інфраструктури у Києві та чотирьох областях обмежать електропостачання

Тимошенко нагадав, що вночі російські терористи знову атакували енергетичну інфраструктуру, внаслідок чого пошкоджено обладнання в центральних областях.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 27 жовтня, ворог цієї ночі атакував одну з громад Київщини, є кілька влучань по об’єкту інфраструктури.

Диспетчерський центр “Укренерго” дав обленерго команду обмежити споживання електроенергії у Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській і Житомирській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-