Київстар відновлює зв'язок на звільненій території Донеччини і Харківщини

Київстар відновлює зв'язок на звільненій території Донеччини і Харківщини

Укрінформ
Співробітники компанії "Київстар" відбудували базові станції у звільнених населених пунктах Гостре та Курахівка Донецької області, а також у Кіндрашівці, Боровій та Вільчі Харківської області.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі телекомунікаційного оператора.

У компанії зазначили, що мобільний зв`язок від Київстару в цих населених пунктах вже працює, і місцеві мешканці можуть безперешкодно телефонувати рідним і близьким, користуватись інтернетом, дізнаватись новини й отримувати важливу інформацію.

Завдяки національному роумінгу, послугами мобільного зв`язку можуть користуватися також абоненти інших мобільних операторів України, нагадали в пресслужбі.

Упродовж місяців, коли населені пункти Донеччини і Харківщини були під окупацією, Київстар зберігав за місцевими абонентами їхні номери телефонів. Тепер для мешканців звільнених населених пунктів діють спеціальні тарифні умови: безкоштовні дзвінки у мережі, а також пакети мегабайтів та хвилин на інші мережі.

"Щодня телеком-інженери Київстару працюють у звільнених населених пунктах, щоб якомога швидше повернути місцевим мешканцям можливість спілкуватись з близькими та рідними. Крім того, компанія продовжує будувати нові об`єкти мобільного зв`язку для покращення роботи мережі", - розповіли в пресслужбі.

Читайте також: Київстар відновив зв'язок у 10 звільнених населених пунктах Херсонщини

Так, за 9 місяців 2022 року Київстар побудував 439 нових базових станціій 4G, а також модернізував 6,2 тис. діючих базових станцій для збільшення швидкості мобільного інтернету.

Як повідомляв Укрінформ, Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

З початку 2022 року Київстар інвестував у будівництво та розвиток телекомунікаційної інфраструктури в Україні майже 1,7 млрд гривень.

Фото: prostomob.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-