На деокупованій Херсонщині у школі знайшли склад російських боєприпасів

На деокупованій Херсонщині у школі знайшли склад російських боєприпасів

Фото
Укрінформ
У визволеній від загарбників Кочубеївській громаді на Херсонщині правоохоронці виявили на території школи пів сотні невикористаних боєприпасів та знищену військову техніку росіян.

Про це у Фейсбуці повідомила прокуратура Херсонської області, передає Укрінформ.

«На території однієї зі шкіл виявлено склад боєприпасів ворожих військ, а також спалену бронетехніку. На місці події знаходилося близько 50 одиниць невикористаних боєприпасів, які передано вибухотехнікам», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 24-25 жовтня прокурори у складі спільних груп із працівниками Служби безпеки України, поліції та експертами здійснили огляд зруйнованої ворожими обстрілами інфраструктури Кочубеївської громади.

Встановлюються обставини вчинення агресором воєнних злочинів, досудове розслідування триває в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактами порушень законів та звичаїв війни (ч.ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: На Херсонщині ЗСУ звільнили понад 90 населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, у школі на Херсонщині виявили свідчення воєнних злочинів росіян. В одному з деокупованих населених пунктів Бериславського району в школі, де розташовувалися загарбники, вони лишили по собі фотокартки, військову форму, написи на стінах і шкільних дошках, а також інші відомості, які свідчать про скоєння ними воєнних злочинів. Усе вилучене направлено на експертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-