На Одещині запровадили графік обмеження на споживання електроенергії

На Одещині запровадили графік обмеження на споживання електроенергії

Укрінформ
На Одещині запровадили графік обмеження на споживання електроенергії для всіх споживачів – від промислових підприємств до побутових клієнтів ДТЕК.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Одеської ОВА Максим Марченко, передає Укрінформ.

«25 жовтня НЕК "Укренерго" запровадив в Одеській області графік стабілізаційних відключень для всіх - і побутових, і промислових клієнтів як в місті Одеса, так і в Одеській області. Це необхідно для уникнення аварій», - зазначив Марченко.

Читайте також: У Черкаській області почалися аварійні відключення електрики

Він уточнив, що це стосується споживачів електроенергії в Одеському, Ізмаїльському, Білгород-Дністровському та Болградському районах, а також в Овідіопольській, Любашівській, Ренійській, Балтській та Савранській громадах.

За словами Марченка, про зміни або скасування графіка відключення Одеська ОВА спільно з ДТЕК Одеські електромережі інформуватиме додатково через соцмережі.

Зазначається, що аварії стаються на розподільчих мережах також через перезавантаження їх або пошкодження сторонніми особами, через що мешканці області можуть бути без світла.

Наголошується також, що якщо після відключення за графіком світло не з’явиться більш ніж через 4 години, про це слід повідомляти через канали комунікації компанії ДТЕК Одеські електромережі.

Читайте також: У Києві знову розпочали стабілізаційні відключення світла

Як повідомлялося, з 10 по 18 жовтня 408 об’єктів інфраструктури зазнали атак з боку рф, із них понад 45 об'єктів енергоінфраструктури. Пошкоджено також 180 житлових будинків.

В Україні розробили комплекс економного споживання електроенергії для населення, підприємств, установ та організацій, зокрема в період максимального навантаження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-