У Вінниці почали підключати до тепла будинки

У Вінниці почали підключати до тепла будинки

Укрінформ
У Вінниці в понеділок, 24 жовтня, розпочався опалювальний сезон для житлового фонду, тепло подали у 165 багатоповерхових будинків.

Про це йдеться у повідомленні Комунального підприємства Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго», яке має у своєму розпорядженні Укрінформ.

«Сьогодні, 24 жовтня, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради «Про початок опалювального періоду 2022-2023 років на території Вінницької міської територіальної громади» розпочало подачу послуги з постачання теплової енергії для населення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що теплопостачальне підприємство забезпечує тепловою енергією 1223 будинки житлового фонду м. Вінниці. Станом на 12 годину теплоносій вже подано у 165 будинків споживачів.

Читайте також: Укренерго очікує зменшення навантаження на енергосистему із початком опалювального сезону

Послуга з постачання теплової енергії подається у будинки поступово. Першочергово теплоносій отримають споживачі, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні та отримали відповідні акти готовності.

Як повідомлялось, з 13 жовтня КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало подачу теплоносія для закладів соціальної сфери. Наразі послугою з теплопостачання вже забезпечено 37 закладів соціальної сфери та 29 установ та організацій, відповідно до заявок керівників цих закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-