У Луцьку та Ковелі досі частково немає світла через ракетні обстріли рф

У Луцьку та Ковелі досі частково немає світла через ракетні обстріли рф

Укрінформ
У Луцьку та Ковелі на Волині станом на ранок 24 жовтня тривають роботи з відновлення електропостачання для усіх споживачів. Відключення світла триватимуть на протязі дня.

Про це у Фейсбуці повідомив мер Ковеля Ігор Чайка, передає Укрінформ.

«Відключення електроенергії в місті ще будуть сьогодні протягом дня! В міській раді теж нема світла… Наразі все ще тривають роботи, альтернативна система не така, на жаль, потужна. Прошу про спокій. Енергетики обіцяли графік відключень», - написав Чайка.

У Луцьку схожа ситуація, як розповів у коментарі Суспільному заступник начальника відділу інформаційної роботи Луцької міськради Олександр Олішевський, частина будинків у Луцьку періодично знову лишається без світла через перевантаження мереж. Зокрема, у 40-му мікрорайоні міста, де напередодні вдалося відновити електроенергію, зранку, 24 жовтня частково знову зникло світло.

Читайте також: Укренерго вводить обмеження електропостачання у низці областей

Як повідомляв Укрінформ, вранці 22 жовтня війська рф здійснили дві масовані ракетні атаки по об'єктах критичної інфраструктури України.

У Луцьку ворог влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одну людину було поранено. Також два ракетних удари було завдано по Ковелю. На Волині внаслідок ворожих ракетних ударів у багатьох населених пунктах зникли світло і вода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-