У Луцьку та Ковелі відновили водопостачання після ракетних ударів рф

У Луцьку та Ковелі відновили водопостачання після ракетних ударів рф

Доповнено
Укрінформ
У містах Луцьк та Ковель на Волині вже відновили водопостання після вчорашніх ракетних ударів росіян.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів перший заступник начальника Волинської ОВА Сергій Мовенко.

«На сьогодні у Луцьку та Ковелі вже відновлено водопостачання. Станом на сьогодні у 91 тисячі абонентів уже є світло. Використовуються всі можливі системи живлення і наразі відновлення електромережі ще триває», - зазначив Мовенко.

Читайте також: У Рівному сьогодні ввечері можуть почергово відключати світло

Він додав, що, за попередніми прогнозами, до кінця дня світло відновлять повністю.

Загалом без електропостачання на Волині залишилося 102 тис. споживачів.

Крім того, у Луцьку почали відновлювати теплопостачання та подачу гарячої води, призупинені напередодні. Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» повідомило у Фейсбуці, що вже відновлено надання послуг до перинатального центру, а також роботу низки котелень. Подачу гарячої води від однієї з котелень планують відновити завтра вранці.

Напередодні котельні Луцька призупинили роботу у зв‘язку зі знеструмленням частини міста та з метою мінімізації впливу на енергомережі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 22 жовтня війська рф здійснили дві масовані ракетні атаки по об'єктах критичної інфраструктури України.

У Луцьку ворог влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одну людину було поранено. В області внаслідок ворожих ракетних ударів у багатьох населених пунктах зникли світло і вода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-