Електропостачання відновлюють на Одещині, Хмельниччині та Рівненщині - Президент

Електропостачання відновлюють на Одещині, Хмельниччині та Рівненщині - Президент

Укрінформ
Майже у всій Рівненській області відновили електропостачання після атаки рф по критичній інфраструктурі, частково - в Одеській та Хмельницькій областях.

Про це президент України Володимир Зеленський повідомив під час свого звернення наприкінці 241-го дня війни, передає Укрінформ.

"На частині території нашої держави, де електрика була відключена внаслідок сьогоднішнього удару, вже вдалося відновити енергопостачання. Частково в Одеській області, частково на Хмельниччині електрику вже повернули, Рівненщина – більшості відновили, є позитивні звіти також з інших областей", - сказав він.

Заразом Зеленський додав, що в багатьох містах і районах відновлювальні роботи ще тривають, і місцеві органи намагаються якнайшвидше повернути людям світло.

Водночас президент України подякував енергетикам, працівникам комунальних служб і місцевого самоврядування, урядовцям і бізнесу, які допомагають у цій роботі.

"Усі разом ми зараз показуємо, що українське життя неможливо зламати. Навіть якщо ворог і може залишити нас тимчасово без світла, йому все одно ніколи не вдасться залишити нас без прагнення виправити все, полагодити й повернути до норми", - наголосив він.

Також очільник держави підкреслив, що попри темряву, життя в Україні цивілізоване, на відміну від росії, яка вдається до терору України.

"У них там і з електрикою все одно дикість, як у прадавні часи. Тільки дикуни можуть нести таке зло світу", - сказав він.

Читайте також: Зеленський закликав українців свідоміше ставитися до споживання електроенергії

Як повідомлялося, зранку 22 жовтня ворог завдав масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури Волині, Одещини, Хмельницької, Миколаївщини, а також Кіровоградської, Дніпропетровської. Рівненської й Запорізької областей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-