В Одесі відкрилось представництво Медіацентру Україна

В Одесі відкрилось представництво Медіацентру Україна

Укрінформ
За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики в Одесі розпочав роботу інформаційний майданчик Media Center Ukraine – Odesa.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України.

Інформаційний майданчик є частиною мережі Media Center Ukraine разом із київським, львівським та харківським підрозділами.

Інформаційний майданчик розташовано в Одесі на стадіоні “Чорноморець”. Він працює щоденно з 10:00 до 18:00 в режимі коворкінгу.

Читайте також: Посол Франції передав Одесі гуманітарну допомогу з «Корабля для України»

Зокрема, Медіацентр надаватиме журналістам сервісні функції: пошук спікерів, героїв, експертів та цікавих особистостей. Також у разі потреби, Медіацентр зможе забезпечити журналістів бронежилетами й шоломами для поїздок у зону бойових дій (які надає Інститут масової інформації) та допомогти у пошуках фіксерів.

Як повідомлялося, Медіацентр Україна (Media Center Ukraine) - громадська ініціатива, яка об’єднала після початку повномасштабного російського вторгнення українських фахівців з комунікацій, владу і бізнес для поширення в Україні та закордоном інформації про перебіг російсько-української війни та її наслідків для України та світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-