На Херсонщині після деокупації знайшли вбитим подружжя, до злочину причетні військові рф - прокуратура

На Херсонщині після деокупації знайшли вбитим подружжя, до злочину причетні військові рф - прокуратура

Укрінформ
На Херсонщині, після деокупації одного з населених пунктів Бериславського району, виявили тіла подружжя - до смерті людей причетні російські військові, які проживали по сусідству із загиблими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«Під час відпрацювання деокупованої території... в одному з населених пунктів Бериславського району виявлено тіла господарів квартири з ознаками насильницької смерті», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, жінка загинула від удару тупим предметом у голову, а чоловік - від вогнепального поранення в грудну клітину. До смерті місцевого подружжя причетні російські військові, які під час окупації населеного пункту проживали по сусідству із загиблими, інформують в обласній прокуратурі.

Тіла загиблих направили для проведення судово-медичної експертизи.

Зазначається, що прокурори продовжують збирати докази перебування російських військових на Херсонщині та вчинення ними воєнних злочинів.

Читайте також: У звільнених населених пунктах Донеччини за добу виявили тіла 12 вбитих цивільних

Досудове розслідування триває, вживаються заходи для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; вони блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають місцевих жителів, займаються мародерством, грабують підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-