В Ужгороді відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

В Ужгороді відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

Укрінформ
В Ужгороді відкрили черговий центр комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь».

Про це повідомляється на Телеграм-каналі «ЯМаріуполь», передає Укрінформ.

«Є Ужгород! Центр «ЯМаріуполь» вже приймає перших маріупольців… Це вже 15-тий центр підтримки «ЯМаріуполь» в Україні. Крокуємо країною, щоб охопити допомогою якомога більше жителів Маріуполя та Маріупольського району», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відсьогодні тут можна отримати комплексну підтримку та відчути турботу про кожного. Адже тут, в одному місці, можна отримати цілий пакет підтримки: від гуманітарної до психологічної, від медичної до соціальної.

«Разом шукаємо роботу та робимо усе для комфортної адаптації у новому місті. Об'єднуємося в одну маріупольську родину та проходимо шлях відновлення разом!», - наголошується у повідомленні.

Розташований центр в Ужгороді за адресою: вул. Капушанська, 2. Він працює з 8:00 до 18:00, вихідний – неділя.

На сьогодні такі центри функціонують у обласних центрах і не тільки. Це міста Запоріжжя, Дніпро, Вінниця, Київ, Кропивницький, Хмельницький, Івано-Франківськ, Калуш, Одеса, Львів, Кривий Ріг, Черкаси, Тернопіль та Чернівці.

Читайте також: У Чернівцях відкрили центр «ЯМаріуполь»

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-