На Харківщині наїхали на міну та загинули двоє рятувальників, четверо поранені

На Харківщині наїхали на міну та загинули двоє рятувальників, четверо поранені

Укрінформ
На Харківщині 19 жовтня внаслідок наїзду на ворожу міну загинули двоє співробітників ДСНС, ще четверо отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"В області все ще дуже висока мінна небезпека. Вчора в Ізюмському районі на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС. На жаль, двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення", – йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, на Харківщині протягом минулої доби росіяни обстрілювали чотири райони, в результаті одна людина отримала поранення.

Читайте також: На Житомирщині автівка лісівників наїхала на міну, є загиблі

"Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів. Зокрема, вчора близько 16:00 з артилерії був обстріляний Вовчанськ, зруйновано будівлю магазину. Також з артилерії росіяни обстрілювали райони населених пунктів: Гоптівка, Гряниківка, Колодязне, Красне, Огірцеве, Стрілеча, Берестове, Кислівка та Першотравневе. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 78-річного мешканця Ізюмського району", – повідомив Синєгубов.

На лінії зіткнення, на Куп’янському напрямку, тривають бої.

Читайте також: росіяни продовжують обстріли Сумщини, в одній із громад вантажівка наїхала на міну

Як повідомлялося, раніше на Харківщині потрапили під ворожий обстріл медики "швидкої" та співробітники ДСНС, двоє рятувальників отримали осколкові поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-