У Житомирі пізно ввечері 20 жовтня увімкнуть опалення

У Житомирі пізно ввечері 20 жовтня увімкнуть опалення

Укрінформ
Опалення в Житомирі завтра, 20 жовтня, увімкнуть о 23.00, після проходження піків навантаження на енергосистему.

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На завтра у нас був за планом запуск тепла в багатоповерхові будинки... Ми будемо це робити, але після одинадцятої вечора, після того, як минуть вечірні "піки". Вночі будемо запускати опалення, щоби за ніч прогріти систему, а на ранковий пік знову будемо відключати", - сказав Сухомлин.

Читайте також: На Київщині створили штаб з реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону

Він також зауважив, що лікарні та дитсадки в місті вже опалюються.

Міський голова висловив сподівання, що після 11.00 завтра запрацюють промислові підприємства, зупинені після ракетної атаки на енергосистему міста. З обіду планується відновити роботу електротранспорту. Але задля економії електроенергії на маршрути вийдуть не всі тролейбуси і трамваї. Зараз у Житомирі збільшено кількість автобусів для перевезення пасажирів.

За словами Сухомлина, з минулого тижня в місті скоротили споживання електроенергії приблизно на 15%.

Читайте також: Українців закликають свідомо готуватись до опалювального сезону 2022/23 року

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі через обстріл росіянами об’єкта електроенергетики не можуть працювати великі підприємства та не курсує електротранспорт.

Напередодні російські війська трьома ракетами завдали удару по об’єкту енергозабезпечення в Житомирі. 11 населених пунктів області залишилися без електропостачання. Внаслідок обстрілу постраждали двоє мирних жителів, одну людину госпіталізували.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-