В Одесі засудили до 14 років снайпера «днр»

В Одесі засудили до 14 років снайпера «днр»

Укрінформ
В Одесі колишнього учасника «антимайдану» засудили за участь в діяльності терористичної організації «днр» до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба облпрокуратури, передає Укрінформ.

"...В порядку спеціального судового розгляду мешканця Одещини засуджено за участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

У суді доведено, що обинувачений, будучи учасником антиукраїнського руху в Одесі, у 2015 році вступив до терористичної організації «днр», проходив службу у батальйоні спецпризначення «Хан» у Макіївці на посаді снайпера під позивним «Одеса».

Він брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних сил України, у захопленні населених пунктів, будівель та інших об'єктів на території Донецької області.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання, уточнили в прокуратурі.

Читайте також: Закликала бомбити Черкаси: колаборантка отримала 10 років

Як повідомлялося, жителя Луганської області, який передавав загарбникам дані про місця дислокації Збройних сил України, засудили до 12 років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-