ОП: на Харківщині відновлюють електро- й газопостачання, на Херсонщині - мобільний зв'язок

ОП: на Харківщині відновлюють електро- й газопостачання, на Херсонщині - мобільний зв'язок

Укрінформ
У Харківській області відновлено електропостачання понад 7,7 тис. споживачам у Вовчанську та прилеглих населених пунктах, а в Ізюмі та районі завершено обстеження газових мереж.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

"Харківськими енергетиками відновлено енергозабезпечення Вовчанської громади. Частково відновлено електропостачання понад 7700 споживачам Вовчанська та прилеглих населених пунктів. Заживлено 1567 споживачів Куп'янського району. Триває відновлення електропостачання мешканцям Ізюма та прилеглих населених пунктів", - сказав посадовець.

За його словами, в Ізюмі та районі газовики завершили обстеження мереж, протягом минулої доби відновлено газопостачання 556 абонентам районного центру.

Крім того, Тимошенко зазначив, що вода у Вовчанську подається поки що за графіком, але в селищі Білий Колодязь та Вільча водопостачання та водовідведення відновлено повністю.

Заступник керівника ОП зауважив, що тривають відновлювальні роботи й на деокупованій території Херсонщини. Зокрема, жителі Великоолександрівської, Нововоронцовської територіальних громад забезпечуються гуманітарною допомогою. Триває відновлення мобільного зв’язку, зокрема в селищі міського типу Велика Олександрівка, селах Михайлівка та Миролюбівка. Готуються до відновлення покриття і в смт Нововоронцовка.

Читайте також: В ОП розповіли, скільки населених пунктів залишаються без світла

"Доки ворог безрезультатно намагається створити гуманітарну катастрофу на території України, всі наші сили максимально спрямовані на відбудову ушкодженого", - підкреслив заступник очільника ОП.

Як повідомлялося, у деокупованих населених пунктах Херсонської області наразі задокументовано 121 воєнний злочин російської федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-