Поліція показала кадри звільненої Великої Олександрівки на Херсонщині

Поліція показала кадри звільненої Великої Олександрівки на Херсонщині

Відео
Укрінформ
Поліція показала відео з нещодавно звільненої Великої Олександрівки на Херсонщині – пошкоджені будівлі, зруйнований міст через річку.

Відповідне відео поліція Херсонської області оприлюднила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

На відео видно пошкоджені будівлі, автотранспорт, зруйнований міст через Інгулець.

«Після деокупації нашими військовими Великої Олександрівки поліція проводить там стабілізаційні заходи для відновлення безпеки і правопорядку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині загарбники кличуть на «відпочинок» у росію родини з дітьми

У першу чергу, поліцейські спілкуються з жителями та фіксують воєнні злочини окупантів, допомагають повернути викрадене майно, налагоджують гуманітарну логістику, а також розміновують територію.

Зазначається, що у Великій Олександрівці, як і в інших деокупованих населених пунктах та навколо них, залишається багато нерозірваних боєприпасів та мінних пасток. Тому громадян, які вимушено виїхали, закликають поки що масово не повертатися додому.

Як повідомляв Укрінформ, у деокупованих населених пунктах Херсонщини поступово відновлюють мобільний зв’язок, ремонтують обладнання та мережі, пошкоджені російськими загарбниками.

Станом на 12 жовтня на Херсонщині, за офіційними даними, 75 населених пунктів вже були звільнені від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-