У Мелітополі початок опалювального сезону під загрозою, люди намагаються виїхати - мер

У Мелітополі початок опалювального сезону під загрозою, люди намагаються виїхати - мер

Укрінформ
У тимчасово загарбаному Мелітополі постійні перебої з електрикою, що тягне за собою проблеми з водопостачанням та зв'язком, немає газу, і опалювальний сезон опинився під загрозою.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"В Мелітополі перебої з електрикою були значно раніше, ніж вони з'явилися на території всієї нашої держави, бо рашисти захопили ЗАЕС. Сьогодні ЗАЕС майже не функціонує, і в Мелітополі є постійні перебої з електрикою. Коли є перебої з електрикою, виникають проблеми з водопостачанням та мобільним зв'язком", - сказав посадовець.

Читайте також: Загарбники примушують комунальників Мелітополя отримувати російські паспорти - мер

Він також зауважив, що в місті вже кілька місяців немає газу, тож існує загроза, що опалювальний сезон не розпочнеться вчасно.

За словами Федорова, люди намагаються виїхати з тимчасово загарбаної території. Проте на сьогодні евакуація через Василівку майже неможлива. Міський голова поінформував, що на російському блокпості в черзі на виїзд на підконтрольну Україні територію стоять 4 тисячі мешканців, але за день загарбники випускають лише 20-30 людей.

Читайте також: Нідерланди виділять Україні €70 мільйонів на опалювальний сезон

Як повідомлялося, російські загарбники майже не випускають людей з тимчасово окупованих територій на блокпості у Василівці. Люди намагаються виїхати іншим шляхом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-