В Ізюмі електропостачання відновили для 10 тисяч споживачів

В Ізюмі електропостачання відновили для 10 тисяч споживачів

Фото
Укрінформ
В Ізюмі на Харківщині відновлено електропостачання для 10 тис. споживачів, Балаклії - 15 тис., Куп'янську - 4 тис.

Ремонтні роботи в деокупованих населених пунктах тривають, повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Тривають роботи з підключення електрики на деокупованій Харківщині. Практично повністю відновлено живлення у Балаклії – світло мають 15 000 споживачів. У Куп’янську світло вже є у 4 000 мешканців", - зазначив він.

Тимошенко поінформував, зокрема, що в Ізюмі світлом забезпечено 10 тисяч споживачів, у тому числі Ізюмський хлібзавод. За його словами, це дозволить забезпечити виробництво хліба для місцевих мешканців.

Читайте також: Мобільний шпиталь у звільненому Ізюмі щодня надає допомогу близько ста пацієнтам

Водночас заступник керівника ОП пояснив, що роботи з підключення абонентів міста триватимуть впродовж двох тижнів, і всі мешканці Ізюма отримають електрику.

"Наші енергетики тримають свій фронт та працюють зараз по всій Україні. Нас не залякати російськими ракетами, бо ми будуємо, а не руйнуємо!", - наголосив Тимошенко.

Як повідомлялося, українські сили оборони з початку вересня звільнили від російських військ більшу частину раніше захоплених ними населених пунктів Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-