На Київщині ліквідували пожежу, спричинену атакою ворожих дронів

На Київщині ліквідували пожежу, спричинену атакою ворожих дронів

Укрінформ
У Київській області рятувальники ліквідували пожежу, яка сталася сьогодні вранці внаслідок ударів ворожих дронів-камікадзе по одному з об’єктів інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

За його словами, “сьогодні близько 5 ранку росіяни здійснили атаку на Київщину. В одній з громад області маємо три удари ворожих дронів-камікадзе по об'єкту інфраструктури. Через це здійнялася пожежа”.

“Жертв і постраждалих немає. На 06:45 пожежа локалізована, відкритий вогонь відсутній. До гасіння залучалися 43 особи та 12 одиниць техніки ДСНС”, - додав Кулеба.

Читайте також: Київщину атакували дрони-камікадзе - очільник ОВА

Очільник ОВА вкотре закликав жителів області не фіксувати місця влучань і не викладати фото і відео до мереж, не вказувати локації та місця ударів. “Будьте відповідальними, адже від цього залежить наша з вами безпека”, - зауважив Кулеба.

Як повідомляв Укрінформ, за даними зведеної інформації ОВА про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 13 жовтня, у Київській області сьогодні зранку російські війська завдали удари дронами-камікадзе по об’єкту критичної інфраструктури Макарівської громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-