Електропостачання північних громад Чернігівщини відновили

Електропостачання північних громад Чернігівщини відновили

Укрінформ
Енергопостачання північних громад Чернігівської області, які вчора залишилися без електрики через аварійне відключення, відновлено.

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

"Учора увечері аварійно відключилася лінія електропостачання, що живить північні громади Чернігівщини. Без електрики опинилася низка населених пунктів Чернігівського, Корюківського та Новгород-Сіверського районів. Завдяки оперативній роботі енергетиків уже вночі електропостачання було відновлено", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на території області ще можливі тимчасові відключення електропостачання для проведення ремонтних робіт. Також залишається ймовірність застосування аварійних відключень за командою диспетчера Укренерго для балансування енергосистеми країни.

Читайте також: Електроенергія у Тернопіль подається в режимі резервного живлення

Як повідомлялося, зранку 10 жовтня росія завдала масованого ракетного удару по території України, загалом було випущено 84 крилаті ракети та 24 безпілотники. Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти критичної інфраструктури, в окремих областях почалися перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком.

Фото: Чернігівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-