На Херсонщині військові рф захопили приміщення банку, завод та підприємство

На Херсонщині військові рф захопили приміщення банку, завод та підприємство

Укрінформ
На Херсонщині російські військові захопили приміщення банку, підприємство з оптової торгівлі деревиною, завод з виробництва електроустаткування та розграбували два сільгосппідприємства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У Новотроїцькій громаді військові рф захопили приміщення відділення банку з товаро-матеріальними цінностями», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у поліції, у Бериславському та Каховському районах військові рф розграбували два сільськогосподарські підприємства, забравши трактори, системи навігації для посіву, комбайни, жатки та автомобілі.

Читайте також: У Херсоні російські військові захопили приміщення редакції та друкарню

У Херсоні російські агресори захопили кілька державних установ та приватних компаній, зокрема, службові приміщення відділу державної виконавчої служби. Окрім того, представники так званої «військової державної адміністрації Херсона» за силової збройної підтримки військових рф захопили територію підприємства з оптової торгівлі деревиною та будівельними матеріалами. Вартість захопленого майна складає понад 30 млн грн.

Окрім того, у центрі міста військові рф спільно з представниками самопроголошеної влади захопили приміщення та майно фірми з надання аудиторських послуг.

Читайте також: На Херсонщині збили російський штурмовик Су-25

Також в обласному центрі та у його передмісті, у селі Степанівка, російські агресори захопили території заводу з виробництва електричного устаткування для двигунів і транспортних засобів. Загальна вартість захопленого майна становить майже 40 млн грн.

У поліції додали, що в Херсоні та с. Степанівка окупанти захопили територію підприємства з виробництва сухих будівельних сумішей. Вартість захопленого майна (будівель, офісних приміщень, вантажних автомобілів, виробничого обладнання, складів, запасів сировини) складає майже 500 млн грн.

Читайте також: У Херсоні загарбники захопили майно підприємства з пошиття одягу

Поліція розпочала кримінальні провадження за усіма фактами порушення законів і звичаїв війни.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; вони блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають місцевих жителів, займаються мародерством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-