Після російського удару у шахтах Кривого Рогу залишились гірники, більшість вже витягли

Після російського удару у шахтах Кривого Рогу залишились гірники, більшість вже витягли

Укрінформ
Унаслідок ракетної атаки в Кривому Розі знеструмило частину міста, в тому числі шахти, де перебували понад 850 шахтарів.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Після ворожих ударів і знеструмлення частини Кривого Рогу в шахтах під землею перебувало понад 850 шахтарів. Серед них були й жінки. Більшість із них (шахтарів - ред.) уже підняли на поверхню, цей процес ще триває", - написав він.

Зазначається, що протягом дня агресор скерував на Дніпропетровщину 18 ракет. П'ять із них вдалося збити силам ППО. Четверо загиблих і 31 поранений, з них 10 людей в лікарні. Четверо постраждалих – у важкому стані.

Під удар потрапили чотири райони області: Дніпровський, Кам‘янський, Нікопольський, Криворізький.

У Дніпрі внаслідок ракетних обстрілів пошкоджено більше десяти багатоповерхівок, будівлю підприємства, близько чотирьох десятків автомобілів, автобус, зупинку громадського транспорту, кілька магазинів. Дві пожежі ліквідовано рятувальниками. Били окупанти й по критичній інфраструктурі.

Читайте також: У Кривому Розі знову вибухи

У Кам‘янському та Криворізькому районах під ударом також опинилася критична інфраструктура. В Кривому Розі 30 тисяч людей лишилися без води, нині водопостачання відновлено. Деякі райони були знеструмлені. Наразі енергетики ще працюють, 11 тисяч родин лишаються без світла.

Раніше повідомлялося, що силами ППО у Кривому Розі було збито два дрони-камікадзе Shahed-136. У Нікопольському районі внаслідок ракетного удару пошкоджено склад сільгосппідприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-