Через обстріли рф частково порушене електропостачання у 15 областях

Через обстріли рф частково порушене електропостачання у 15 областях

Укрінформ
Через ракетні удари росії по Україні, станом на 17:00, частково було порушено електропостачання у 15 областях, серед них – Київська та місто Київ, Львівська та Івано-Франківська області.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба ДСНС України, передає Укрінформ.

«Унаслідок обстрілу 10 жовтня сталось влучання по об’єктах критичної інфраструктури у 12 областях та м. Києві, де виникло понад 30 пожеж. Частково порушено електропостачання у 15 областях: Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Харківська, Сумська, Тернопільська та у м. Києві», - уточнюється у повідомленні.

До гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт залучено більше 1 тисячі осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС.

Унаслідок цих терористичних атак росії, за даними рятувальників, загалом загинуло 11 осіб, було травмовано – 89. «Усього пошкоджено 117 об’єктів, з них - 35 житлових будинків», - заявили у ДСНС.

Читайте також: У всіх райцентрах Полтавщини відновили електропостачання

Зі свого боку психологи рятувальників надавали екстрену психологічну допомогу постраждалим унаслідок ракетних ударів рф. Ця робота проводилась в укриттях. Особлива увага приділялася дітям та людям літнього віку.

Як повідомлялося, у понеділок вранці росія завдала ракетних ударів по Києву, Хмельницькому, Львову, Житомиру, Дніпру та іншим містам. Загалом по території України було випущено 84 ракети, 43 з них збиті.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-