Київстар відновив 86% мобільної мережі на Харківщині

Київстар відновив 86% мобільної мережі на Харківщині

Укрінформ
Київстар уже відновив 86% мобільної мережі у Харківській області, послуги надаються у звичайному режимі.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Тепер мобільний зв’язок від національного телеком-оператора доступний у 200 звільнених населених пунктах на Харківщині. Зокрема у містах та селищах Ізюм, Вовчанськ, Балаклія, Білий Колодязь, Борівське, Козача Лопань, Вишнева, Шевченкове, Чкаловське та інших.

Зазначається, що телеком-інженери Київстару щодня відновлюють мобільний зв`язок на деокупованих територіях і покращують роботу мережі по всій Україні. Завдяки їхнім зусиллям загалом по Україні працює 93% мережі компанії.

"Щоб абоненти мобільного зв`язку в звільнених містах і селах могли якнайшвидше телефонувати рідним та близьким, інженери Київстару використовують різні технічні рішення, як-от підключення через Starlink, встановлення пересувних стільникових базових станцій, забезпечення електроживлення за допомогою дизель генераторів та інші", - розповіли у пресслужбі.

Читайте також: Київстар відновлює зв`язок на звільненій Харківщині і будує нові базові станції

У компанії нагадали, що Київстар зберігає за абонентами, котрі знаходяться на тимчасово окупованих територіях, їхні мобільні номери і кошти на рахунках. Отже, мешканці звільнених населених пунктів можуть одразу користуватись послугами мобільного зв`язку, тільки-но в їхніх телефонах з`являється сигнал мережі.

Крім того, завдяки національному роумінгу послугами мобільного зв`язку від Київстару можуть користуватися також абоненти інших мобільних операторів України.

Як повідомляв Укрінформ, Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Мобільний оператор 24 роки працює в Україні, визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-