На Запоріжжі призупинили виїзд гуманітарних колон на окуповану територію

На Запоріжжі призупинили виїзд гуманітарних колон на окуповану територію

Укрінформ
З безпекових міркувань призупинено виїзд гуманітарних колон на тимчасово окуповану територію та заборонено масові заходи в районі умовного пункту перетину.

​​Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Зазначається, що під час чергового засідання Ради оборони Запорізької області ухвалено низку рішень для запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Запорізькій області.

"Зважаючи на трагічні події 30 вересня та систематичне порушення правил ведення війни стороною ворога, прийнято рішення про призупинення виїзду гуманітарних колон на тимчасово окуповану територію", - йдеться у дописі.

Заборона триватиме до завершення проведення процесуальних заходів на місці події та вжиття необхідних заходів безпеки для унеможливлення скупчення громадян та автотранспорту під час формування колон.

Читайте також: Запоріжжя атакували «Іскандерами» - ОВА

Крім того, зважаючи на небезпеку формування скупчень людей поблизу позицій загарбників введено заборону на проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів у районі умовного пропускного пункту та місця формування гуманітарних колон.

Як повідомлялося, 30 вересня росармія випустила ракети С-300 по евакуаційній колоні в Запоріжжі. Постраждало близько сотні людей, загинуло 30, у тому числі дві дитини. Також серед загиблих є волонтер з Мелітополя, який вивозив з тимчасово окупованих територій людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-