У Полтаві відкрили ярмарок, щоб зібрати гроші на буржуйки для військових і дрова для переселенців

У Полтаві відкрили ярмарок, щоб зібрати гроші на буржуйки для військових і дрова для переселенців

Фото
Укрінформ
У Полтаві організували дводенний ярмарок «Спаський двіж. Ділись теплом», щоб зібрати кошти на буржуйки для військових та дрова для переселенців.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на співорганізатора ярмарку Романа Івановського, передає Укрінформ.

«У Полтаві організували дводенний благодійний ярмарок «Спаський двіж. Ділись теплом» під час якого збирали гроші на обігрівальні прилади для військових та дрова для переселенців», - повідомляє Суспільне.

Зазначається, що ярмарок тривав 1 та 2 жовтня. Люди, які хотіли долучитися до збору, могли заплатити будь-яку суму грошей за вхід на захід. До ярмарку долучилися підприємці та крафтові виробники.

«Ми будемо закупляти буржуйки для військових або інші прилади, які не виділяють диму, але обігрівають бліндажі та оселі військових на позиціях. За запитом також плануємо придбати термокомплекти (білизни - ред.)", — каже Івановський.

Також, на ярмарку збирали гроші для 50 родин переселенців, які нині проживають у Полтавській області. Половину зібраних коштів скерують, щоб придбати їм дрова.

Читайте також: Мешканці звільненої від рф Херсонщини отримають дрова і «буржуйки» - Верещук

Загальну суму, яку вдалося зібрати на ярмарку, організатори обіцяють повідомити 5 жовтня.

Як повідомляв Укрінформ, на Хмельницькій АЕС під час благодійного веломарафону «Blue Lake Race» зібрали понад 120 тис. гривень для підтримки Збройних сил.

Фото: Facebook-сторінка "МІСТОХАБ"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-