На Харківщині протягом доби отримали поранення дві людини

На Харківщині протягом доби отримали поранення дві людини

Укрінформ
На Харківщині минулої доби отримали поранення дві людини - в Ізюмському районі поранення отримала жінка, в Харківському - на розтяжці підірвався чоловік.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 2 людей: в Ізюмському районі поранення отримала жінка 53 років, в Харківському - на розтяжці підірвався чоловік 39 років», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив голова ОВА, триває розмінування, піротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили 816 вибухонебезпечних предметів.

За його словами, ворог продовжує тероризувати мирне населення прилеглих до кордону з рф та лінії зіткнення територій Куп'янського, Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів Харківської області.

Протягом минулої доби були обстріляні райони населених пунктів: Стрілеча, Рідкодуб, Кучківка, Охримівка, Вільхуватка, Дворічна та інші. Через влучання боєприпасів сталися пожежі на агропромисловому об‘єкті та в багатоквартирному будинку, інформує голова ОВА.

На лінії зіткнення наші захисники продовжують нищити російських загарбників, відзначив Синєгубов.

Читайте також: У селі на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів згоріли три квартири в п'ятиповерхівці

Як повідомляв Укрінформ, у селі Стрілече Харківської області внаслідок ворожих обстрілів згоріли три квартири на верхньому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-