В Ізюмі демонтували зруйновану телевежу та розбирають завали шкіл

В Ізюмі демонтували зруйновану телевежу та розбирають завали шкіл

Фото
Укрінформ
В Ізюмі підрозділи ДСНС за минулу добу демонтували зруйновану телевежу та розбирають завали ліцеїв, у Балаклії – розбирають залишки зруйнованих будівель насосної станції та котельні.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба ГУ ДСНС в Харківській області, передає Укрінформ.

«У м. Ізюм проводились роботи з розбору завалів на 4-й школі та демонтажу зруйнованих елементів цієї будівлі. За допомогою пересувної електростанції забезпечувалось електроживлення свердловини для подачі води. Також проводились роботи з розбору завалів 3-го та 2-го поверхів 12-го ліцею. Розчищалась його територія від будівельного сміття, виконано демонтаж 21 залізобетонної плити перекриття. Демонтована телекомунікаційна вежа, яка була в аварійному стані та загрожували руйнацією», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у м. Балаклія за допомогою важкої інженерної техніки розчищались залишки зруйнованих будівельних конструкцій на каналізаційній насосній станції та котельні. Також у відомстві зазначили, що психологи ДСНС надали психологічну підтримку 97 особам.

Читайте також: В одній зі шкіл Ізюма виявили командний пункт та імпровізований госпіталь росіян

Як повідомлялося, Балаклія – перше звільнене місто в ході контрнаступу ЗСУ 8 вересня, місто Ізюм було звільнено 10 вересня. Ізюм, за оцінками міської влади, внаслідок російських обстрілів зруйнований на 80%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-