Обстріли Харківщини: за минулу добу росіяни вбили дев’ятьох людей

Обстріли Харківщини: за минулу добу росіяни вбили дев’ятьох людей

Укрінформ
За минулу добу на Харківщині внаслідок ракетного удару по місту Первомайський загинуло восьмеро людей, у Куп’янському районі внаслідок обстрілів поранень зазнали п’ятеро осіб, уранці внаслідок обстрілу смт Дворічна загинув водій «швидкої».

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Чугуївського, Куп'янського, Харківського, Ізюмського та Лозівського районів області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, гаражі та крамниці. У Куп'янську внаслідок обстрілів горіли церковна школа, господарча споруда та крамниця. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями від ворожих обстрілів госпіталізовано п'ятьох людей. Усі вони - мешканці Куп'янського району», - повідомив Синєгубов.

Як повідомлялося напередодні, у Первомайському росіяни ракетою «Іскандер» завдали удару по об’єктах інфраструктури, житлових будинках, постраждали також господарчі споруди, горіли автомобілі.

Читайте також: Жодна ракета не наблизить росію до мети - Зеленський показав обстріляну Салтівку

росіяни забрали життя 13-річної дитини, за даними Управління ДСНС під завалами знайшли ще сімох загиблих людей.

У вівторок вранці у Дворічній під час обстрілу загинув водій Центру екстреної медичної допомоги, чоловік просто йшов на роботу.

За інформацією ОВА, у Вовчанську через обстріли горів гаражний кооператив та приміщення м'ясокомбінату. У Харківському районі внаслідок обстрілу горів дачний будинок.

Триває розмінування території Харківщини. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 906 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, за даними ОВА, тимчасово окупованими залишаються близько 6% території Харківщини. Війська рф продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру області.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-