Убивство сімох військових на Житомирщині: суд не продовжив запобіжний захід обвинуваченому

Убивство сімох військових на Житомирщині: суд не продовжив запобіжний захід обвинуваченому

Укрінформ
У Житомирі суд не продовжив запобіжний захід обвинуваченому в убивстві 7 людей Анатолію Захаренку, який до 24 вересня перебував під цілодобовим домашнім арештом.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі Богунського районного суду Житомира.

«У зв’язку з тим, що у нас (у Богунському райсуді – ред.) не було визначено колегії суддів, матеріали справи з поданням і з клопотанням прокурора про продовження запобіжного заходу направлялися в Апеляційний суд Житомирської області. Апеляційний суд виніс ухвалу про відмову у зміні підсудності і написав, що закінчення запобіжного заходу не є підставою для зміни підсудності. Тобто, там взагалі не розглядали клопотання про продовження запобіжного заходу», - сказали у пресслужбі.

Там додали, що апеляційний суд повернув справу у другій половині дня 23 вересня.

На попередньому засіданні, яке відбулося 23 серпня, головуюча суддя Інна Зіневич заявила про самовідвід. Нового головуючого суддю мав обрати атоматизований розподіл судових справ, але він ще не проводився.

Читайте також: Убивство сімох військових на Житомирщині: родичі кажуть, що розгляд справи зайшов у глухий кут

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Богунський районний суд відпустив під цілодобовий домашній арешт обвинуваченого в убивстві 7 людей Анатолія Захаренка, який перебував під вартою із 23 травня 2020 року.

За даними правоохоронців, на березі ставка у селі Новоселиця вночі 22 травня 2020 року його орендар Захаренко з рушниці розстріляв компанію знайомих, які приїхали рибалити. Лише одній людині вдалося врятуватися. Серед убитих – ветерани АТО/ООС, військовослужбовці Нацгвардії, волонтери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-